Acțiune a polițiștilor din cadrul Serviciului Județean Transporturi Ialomița

Acțiune a polițiștilor de la Transporturi. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român au acționat la data de 31 ianuarie, pe linia prevenirii  și combaterii  accidentelor rutiere.

Astfel, polițiștii au acționat pe raza municipiului Slobozia, fiind vizate, totodată și zonele de trecere la nivel cu calea ferată.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificate 86 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și reținut un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*