Finanțiștii ialomițeni au rambursat, în ianuarie, TVA de aproape 14 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna ianuarie a acestui an, conform selecției naționale, TVA în valoare de 13,99 milioane de lei, cu 6,64 milioane de lei mai mult decât în prima luna ianuarie a anului 2022.

Totodată, au fost efectuate autocompensări din TVA-ul de rambursat în valoare de peste 5,13 milioane de lei.

Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de TVA din prima luna a anului 2023, se prezintă astfel:

  • Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 5,51 milioane de lei, cu 2,95 milioane de lei mai mult decât în luna ianuarie 2022;
  • Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 1,87 milioane de lei, cu 413,12 mii lei mai mult decât în perioada analizată;
  • Serviciul Fiscal Municipal Fetești – 1,25 milioane de lei, cu 988,18 mii lei mai mult decât în prima luna a anului trecut;
  • Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 5,36 milioane de lei, cu 2,29 milioane de lei mai mult decât în luna ianuarie a anului 2022.

Agenții economici care doresc sa obțină informații despre modul de soluționare a deconturilor proprii cu sume negative de T.V.A. cu opțiune de rambursare, o pot face verificând site-ul A.N.A.F. la următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*