Dosar penal pe numele unui ialomițean depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice

Minori depistați de polițiștii ialomițeni conducând autoturisme pe drumurile publice. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Secției Rurală nr. 5 Jilavele au oprit pentru un control luni, 17 iunie, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*