FOTO Intervenție riscantă a pompierilor ialomițeni în comuna Ion Roată pentru stingerea unui incendiu la un rezervor cu motorină

Pompierii ialomițeni au interveni pentru a lichida un incendiu ce cuprinsese un rezervor cu motorină. FOTO ISU Ialomița
Pompierii ialomițeni au interveni pentru a lichida un incendiu ce cuprinsese un rezervor cu motorină. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au interveni, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a lichida un incendiu ce cuprinsese un rezervor cu motorină aflat în curtea unei societăți comerciale din comuna Ion Roată.

Potrivit ISU Ialomița, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un rezervor cu motorină la o societate din localitatea Ion Roată. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta mocnit la panoul de automatizare al unui rezervor cu motorină.  Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ 30 minute.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime și nu a existat pericol de extindere. Flăcările au distrus panoul de comandă al rezervorului, incendiul fiind datorat cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*