Polițiștii din Urziceni i-au întocmit unui individ un dosar penal pentru furtul uni autoturism, conducere fără permis și sub influența alcoolului

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în data de 30 ianuarie, în jurul orei 16:00, în timp ce efectuau un filtru rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 37 de ani, din comuna Ion Roată.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest DRAGER, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul din Urziceni, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În urma verificării documentelor conducătorului auto și ale autovehiculului, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoana în cauză ar fi sustras autoturismul din localitatea Broșteni, deplasându-se pe DN 2A până în municipiul Urziceni, unde a fost interceptat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*