Biciclist în vârstă de 90 de ani, acroșat de o autoutilitară pe un drum județean din Ialomița

Bătrân de 90 de ani, acroșat de o autoutilitară în apropiere de Mihail Kogălniceanu. FOTO IPJ Ialomița

Un bătrân în vârstă de 90 de ani a ajuns la spital sâmbătă, 22 mai, după ce a fost acroșat de o autoutilitară în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe un drum județean din apropierea localității Mihail Kogălniceanu.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, accidentul de circulație s-a petrecut în după amiaza zilei de sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 16.30, pe DJ 212, în apropierea localității Mihail Kogălniceanu.

„Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs între o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Platonești și un biciclist în vârstă de 90 de ani, din orașul Țăndărei. În urma coliziunii, biciclistul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul din Țăndărei pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Atât șoferul cât și biciclistul au fost testați cu aparatul Drager, în ambele cazuri rezultatele indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*