Razie de amploare a polițiștilor în Slobozia. Două persoane au fost reținute și au fost date amenzi de aproape 24.000 de lei

Razie în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

La data de 5 martie, polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În cadrul activităților au fost desfășurate și 2 percheziții domiciliare, în urma cărora două persoane au fost reținute.

Pe data de 5 martie, 65 de polițiști rutieri, de ordine publică și investigații criminale, au desfășurat o razie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice fără permis, fapte comise în noaptea de 1 martie.

Față de două persoane, de 17 și 29 de ani, din municipiul Slobozia, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Toate activitățile au fost desfășurate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Cu ocazia filtrelor rutiere instituite în cadrul acțiunii, au fost aplicate 126 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 23950 de lei. Totodată, față de 3 de conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiind retrase și 2 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților, polițiștii au adresat recomandări atât pietonilor cât și conducătorilor auto, cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie, cât și la conștientizarea riscurilor și consecințelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*