Tânăr din Bărcănești, reținut de polițiștii ialomițeni după ce a furat mai multe utilaje și unelte

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, bănuit că ar fi pătruns pe proprietatea unui bărbat din comuna Bărcănești și ar fi sustras mai multe motoare electrice și utilaje.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secția 4 Rurală Coșereni au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 25 de ani, din comuna Bărcănești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

„În urma cercetărilor efectuate a reieșit că în cursul lunii iunie 2020, tânărul ar fi sustras mai multe motoare electrice și utilaje de pe proprietatea unui bărbat, situată pe raza comunei Bărcănești”, au transmis reprezentanți ai instituției.

Joi, 23 februarie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*