Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 41 de ani pentru că și-a agresat concubina

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat de 41 de ani pentru că și-a agresat concubina.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 10 iunie a.c., cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată fizic de concubinul său, un bărbat de 41 de ani.

„În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 10 iunie a.c., în jurul orei 16.30 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeia de 50 de ani în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Fetești.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu” – IPJ Ialomița.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*