FOTO Acțiune cu efective mărite a polițiștilor pe raza municipiului Fetești: zeci de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 de lei

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor pe raza municipiului Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Peste 350 de persoane legitimate, 243 de autoturisme controlate, 84 de sancțiuni contravenționale aplicate. Este bilanțul unei acțiuni de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Potrivit IPJ Ialomița, 86 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 27 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat, miercuri seară, o acțiune pe raza municipiului Fetești.

Au fost controlate în trafic 243 de autovehicule și legitimate 353 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 de lei, fiind reținute 3 permise de conducere și retrase 8 certificate și 4 plăcuțe de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Cu ocazia efectuării unor controale în municipiul Fetești, au fost depistate două persoane care apelau la mila publicului folosindu-se de prezența minorilor, în cauză fiind întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „folosirea unui minor în scop de cerșetorie”.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, pentru creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii precum și asigurarea unui climat de ordine publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*