Trei persoane, între care o fetiță de 12 ani, rănite într-un accident rutier petrecut între localitățile Borănești și Bărcănești

Accident rutier pe DJ 201, între localitățile Borănești și Bărcănești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost solicitați să intervină luni, 27 decembrie, în jurul orei 11.00, la un accident rutier petrecut între localitățile Borănești și Bărcănești, în care a fost implicată o autoutilitară care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit ISU Ialomița, salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit și două echipaje al SAJ Ialomița.

„În urma evenimentului, patru persoane – trei adulți și o minoră, au necesitat îngrijiri medicale. Acestea, conștiente și neîncarcerate, au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior, două persoane adulte, cu vârste de aproximativ 39 și 41 de ani, precum și minora, de aproximativ 12 ani, au fost preluate de echipaje și transportate la Spitalul Municipal Urziceni. A patra persoană a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii ialomițeni au asigurat și măsurile PSI la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*