A fost deschis dosar penal pentru o persoană care intenționat a interacționat fizic cu o persoană bolnavă cu COVID-19 din localitatea Bărbulești

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Procurorii parchetului de pe lângă judecătoria Urziceni au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de combatere a răspândirii bolilor. Indiciile duc către omul de afaceri și politician, Viorel Cataramă.

Afaceristul și-a exprimat public intenția de a se expune în mod intenționat la noul coronavirus pentru a se îmbolnăvi și a arăta că doar persoanele vulnerabile trebuiau izolate și protejate, măsura luată de guvernanți fiind una greșită.

Am fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.
Am ferma convingere ca nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să raspunde mai devreme sau mai târziu”, a scris Viorel Cataramă pe pagina sa de Facebook.

În urma acțiunii acestuia, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a IPJ Ialomița s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală după ce

o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID-19″, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*