Tânără rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului

Tânără rănită după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. FOTO IPS Ialomița

O tânără în vârstă de 18 de ani a ajuns la spital luni, 28 iunie, după ce a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului județean 203 B, în apropierea localității Grindu.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că, În cursul zilei de luni, 28 iunie, în jurul orei 12.00, în timp ce o femeie, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slobozia conducea un autoturism pe DJ 203 B, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un trunchi de copac de pe marginea drumului.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, ce a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*