Acțiuni de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 pe raza municipiului Slobozia

Acțiuni de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 pe raza municipiului Slobozia. FOTO IPJ Ialomița
Acțiuni de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 pe raza municipiului Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine cu efective mărite, au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 și una pe linie de viteză, pe raza municipiului Slobozia.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiști de ordine publică, polițiști de proximitate și poliție rutieră au verificat modul în care sunt respectate normele specifice pentru reglementarea transportului rutier de persoane, precum și cele stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pe raza municipiului Slobozia, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 98 de autovehicule și legitimat peste 115 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, 65 șoferi au fost sancționați cu amenzi în valoare de 42.715 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în cadrul acțiunilor polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, o femeie de 53 de ani a fost sancționată contravențional după ce a fost depistată de polițiști la volanul unui autoturism, în timp ce transporta mai multe produse nealimentare fără a deține documente de proveniență. Mărfurile identificate, peste 170 de articole vestimentare și de încălțăminte, în valoare de 1.335 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Astfel de activități sunt desfășurate în permanență de forțele de ordine, scopul principal fiind impunerea respectării prevederilor legale în vigoare în această perioadă pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*