Tânăr prins cu substanțe psihoactive în Parcul Dendrologic din Amara

Deținere de substanțe interzise, depistată de jandarmii ialomițeni. FOTO IJJ Ialomița

Pe parcursul celor două seri în care a avut loc festivalul „Trofeul Tinereții Amara 2022”, jandarmii ialomițeni au desfășurat activități preventiv-informative referitoare la riscurile și consecințele negative ale consumului, deținerii și traficului de droguri și substanțe psihoactive.

Cu toate acestea, în seara zilei de 14 august, în jurul orei 23.00, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din orașul Amara, care avea asupra sa substanțe susceptibile de a fi interzise la deținere.

Tânărul, aflându-se în Parcul Dendrologic Amara, într-o vădită stare euforică, a fost oprit de jandarmi, legitimat, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv au fost depistate asupra sa o țigară și opt pliculețe cu substanțe susceptibile de a fi interzise la deținere.

În cauză, au fost întocmite actele de depistare, care, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării, vor fi predate Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Ialomița pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*