ILnews TV: Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița conduce un partid, dar nu vrea să candideze. Ce îl motivează să rămână în politică

Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița. FOTO Mitică Raftu / ILnews
Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița. FOTO Mitică Raftu / ILnews

Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița, a fost invitatul jurnalistului  Adrian Boioglu, la ILnews TV.

Cu acest prilej, Octavian Săvoiu a vorbit despre implicarea sa în alegerile locale și de ce nu vrea să candideze.

El a explicat cum funcționează Alianța Dreapta Unită în Ialomița și ce candidați va avea la Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița.

Octavian Săvoiu s-a mai referit la proiectele principale pentru primărie și pentru județ, la afacerile legate de agricultură, a povestit de ce se implică în politică.

Liderul USR Ialomița a caracterizat organizația USR Ialomița și a spus ce alianțe post electorale vrea să facă.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*