Accident soldat cu o victimă înregistrat în municipiul Slobozia

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Un accident rutier a fost înregistrat în cursul zilei de 7 ianuarie pe raza municipiului Slobozia, la intersecția străzii General Magheru cu șoseaua Ciulniței. În urma evenimentului rutier, o persoană a fost rănită.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Slobozia a reieșit că, în timp ce un bărbat de 27 de ani, din orașul Amara, conducea un autoturism pe șoseaua Ciulniței, ar fi efectuat viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din sens invers de un bărbat de 52 de ani din comuna Dragalina, intrând în coliziune cu aceasta.

Din impact, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism aflat în trafic, la volanul căruia se afla o femeie de 29 de ani din Slobozia. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 84 de ani din comuna Dragalina, pasageră a autoutilitarei, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*