Incendiu produs la o locuință din municipiul Fetești. O bătrână imobilizată la pat a fost evacuată de vecini

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii din cadrul Stației de pompieri Fetești au fost solicitați să intervină luni, 19 iulie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița, substația Fetești.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, pompierii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Până la sosirea echipajelor, proprietara casei, în vârsta de 87 de ani, care era imobilizată la pat, a fost evacuată de vecini. Aceasta era în stare stabilă, fără leziuni și a fost asistată de echipajul SAJ Ialomița, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars mobilierul și bunurile electrocasnice din bucătărie. Cel mai probabil focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*