Ordine de protecție încălcate de doi bărbați în vârstă de 49 de ani și 63 de ani

Doi bărbați din județul Ialomița au încălcat ordinele de protecție.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 05 februarie a.c., cu privire la faptul o femeie în vârstă de 60 de ani din comuna Grădiștea ar fi sesizat că, soțul său în vârstă de 63 de ani, din comuna Gruiu ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis la data de 24 octombrie 2023, de către Judecătoria Fetești.

“În urma verificărilor s-a stabilit faptul că,  în cursul zilei de 31 ianuarie a.c., bărbatul în vârstă de 63 de ani, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție și anume că ar fi contactat-o prin intermediul unor mesaje pe telefonul mobil pe soția sa.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de Nerespectarea ordinului de protecție” – IPJ Ialomița.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Vlădeni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor prevăzute de ordinul de protecție.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în data de 27 ianuarie a.c.,  bărbatul ar fi încălcat de două ori măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, acesta agresând-o și amenințând-o pe concubina sa, o femeie în vârstă de 49 de ani din comuna Vlădeni.

Ulterior, pe numele bărbatului magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Ialomița” – IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*