Sportivii secției de Kempo de la CSM Unirea Slobozia, rezultate excelente la Campionatul Național de Full-Kempo

Sportivii secției de Kempo de la CSM Unirea Slobozia, rezultate excelente la Campionatul Național de Full-Kempo. FOTO CSM Unirea Slobozia

Sportivii secției de Kempo de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, antrenați de Mihai Manea, au obținut, conform tradiției, rezultate excelente la Campionatul Național de Full-Kempo.

Competiția s-a desfășurat pe 25 mai, în Sala “Apollo” din București.

Irina Cîrstea și Valentin Milea au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, devenind Campioni Naționali.

Cristian Copilău și Luca Milea au terminat competiția pe locul 2.

Alexandru Ionescu a urcat pe a 3-a treaptă a podiumului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*