Sute de amenzi aplicate de polițiștii ialomițeni în perioada minivacanței de Sf. Maria. Valoarea acestora se ridică la aproape 285.000 de lei

Polițiștii ialomițeni au intervenit, în perioada 12 – 15 august, la peste 500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 725 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 56 de infracțiuni.

Potrivit IPJ Ialomița, în perioada menționată, polițiștii au acționat, la nivelul județului Ialomița, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 26 de acțiuni și s-a intervenit la 451 de evenimente, dintre care 443 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 56 de infracțiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 725 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 284.080 de ei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale polițiștilor ialomițeni. Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație. În urma activităților desfășurate, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce 28 de permise de conducere și au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

În perioada minivacanței de Sfântă Mărie, polițiștii ialomițeni au pus accent și pe activitățile de informare și conștientizare cu privire la efectele și riscurile consumului de droguri și de promovare a modalităților de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos, fiind distribuite materiale preventive atât la Festivalul de la Amara, cât și la evenimentele cultural artistice desfășurate în această perioadă pe raza județului Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*