Jandarmii ialomițeni asigură măsuri de ordine și siguranță publică cu prilejul Bobotezei

Jandarmii asigură măsuri de ordine și siguranță publică cu prilejul Bobotezei. FOTO IJJ Ialomița

La nivelul județului Ialomița vor avea loc joi, 06 ianuarie, mai multe manifestări religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului Iisus Hristos sau Boboteaza.

Cu acest prilej, jandarmii ialomițeni, alături de efective ale Poliției, vor acționa în zona lăcașelor de cult, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru respectarea măsurilor sanitare în vigoare cu scopul de a preveni și combate efectele pandemiei de Covid-19.

Pentru buna desfășurare a activităților religioase precum și pentru respectarea măsurilor sanitare, se vor institui culoare speciale de acces în zona de distribuire a aghesmei, astfel încât să fie evitată producerea de aglomerări.

Jandarmeria Ialomița recomandă participanților la manifestările religioase să acorde o atenție sporită măsurilor de protecție sanitară (distanțarea fizică, purtarea corectă a măștii de protecție), să respecte indicațiile jandarmilor aflați în dispozitiv și măsurile stabilite de către organizatori pentru evitarea aglomerației în momentul distribuirii apei sfințite, să nu forțeze accesul pe culoarele de acces.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*