FOTO Patru morți într-un grav accident rutier petrecut pe DN 2, între localitățile ialomițene Movilița și Sinești

Patru morți într-un grav accident rutier petrecut pe DN 2. FOTO IPJ Ialomița

Un grav accident rutier, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața, s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 22 septembrie, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, accidentul a avut loc în jurul orei 07.00, între două autoutilitare și un autoturism, iar în urma impactului au rezultat șase victime, dintre care patru persoane decedate.

Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD.

Se desfășoară cercetarea la fața locului. Traficul este blocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*