Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut în apropierea localității ialomițene Jilavele

Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut în apropierea localității Jilavele. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat de 67 de ani a ajuns la spital luni, 31 ianuarie, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, în afara localității Jilavele.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce bărbatul de 67 de ani, din județul Dâmbovița, conducea un autoturism pe DN 1D, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară ce se afla oprită pe marginea drumului. În urma impactului, acesta a fost rănit, fiind transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*