Adolescent cercetat penal după ce a furat și condus un autoturism în Fetești

FOTO cu rol ilustrativ

Un minor în vârstă de 15 ani a fost identificat și reținut de polițiștii ialomițeni, la scurt timp după ce ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Fetești. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 72 de ani cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din municipiul Fetești pentru a merge la cumpărături, iar în momentul în care s-a întors a constatat că mașina i-ar fi fost furată.

În scurt timp au fost alertate toate efectivele de poliție care au identificat în trafic autoturismul în cauză, însă șoferul acestuia, încercând să fugă de echipajele de poliție, a plonjat într-un canal de irigații dezafectat. Adolescentul a coborât din mașină și a fugit, însă a fost prins și imobilizat în scurt timp de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Fetești. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Minorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*