„Cycling Race Slobozia 2022”, un eveniment de amploare dedicat pasionaților de ciclism

Întrecere dedicată cicliștilor cu experiență, dar și celor amatori, organizată în Slobozia. FOTO: Pixabay

Primăria Slobozia, cu sprijinul Clubul Sportiv Municipal și al Poliției Locale, organizează duminică, 09 octombrie, „Cycling Race Slobozia 2022”, un eveniment de amploare dedicat pasionaților de ciclism.

Traseul pe care se va desfășura competiția, cu începere de la ora 09.00, va avea ca punct de strat Piața Unirii (Hotel Select) – Bulevardul Unirii – Gară – Bulevardul Unirii – Bulevardul Cosminului – Bulevardul Matei Basarab – Zona Paradis/ Biotera – retur Piața Unirii.

Circulația auto va fi restricționată, între orele 07.30 – 13.30, pe bulevardul Matei Basarab (zona cuprinsă între intersecția Central și zona Paradis), pe bulevardul Unirii și pe bulevardul Cosminului. Riveranilor li se atrage atenția să aibă în vedere restricțiile de circulație în cazul în care vor avea nevoie să se deplaseze cu autoturismele parcate în zona de desfășurare a competiției.

La competiție se pot înscrie, în mod gratuit, la Clubul Sportiv Municipal, toți iubitorii de ciclism, atât amatori cât și avansați, vârsta minimă pentru înscriere fiind de șase ani. Înscrierea minorului se va face pe baza de acord parental, iar copiii cu vârste cuprinse între șase și 14 ani vor participa doar însoțiți de un părinte sau tutore legal.

Participarea este permisă atât cu biciclete de șosea cât și cu biciclete MTB.

𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲:

  • CYCLING RACE 42 km (7 x loop 6 km)
  • CYCLING RACE 12 km (2 x loop 6 km)
  • CYCLING RACE 6 km (1 x loop 6 km)

Cererea de înscriere poate fi descărcată aici: https://municipiulslobozia.ro/…/cycling-race-slobozia…/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*