Municipiul Slobozia va găzdui, la sfârșitul săptămânii viitoare, o întrecere dedicată cicliștilor cu experiență, dar și celor amatori

Întrecere dedicată cicliștilor cu experiență, dar și celor amatori, organizată în Slobozia. FOTO: Pixabay

Primăria Municipiului Slobozia va organiza, în data de 09 octombrie, Cycling Race Slobozia 2022, o competiție dedicată cicliștilor cu experiență, celor amatori dar și celor pasionați de ciclism, unde cu toții pot concura pe una dintre cursele de 42 km, 12 km sau 6 km, pentru a obține celebrul tricou galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării.

Competiția, ce va avea ca punct de start Piața Unirii, va oferi numeroase surprize participanților. La această competiție se pot înscrie, în mod gratuit la Clubul Sportiv Municipal, toți iubitorii de ciclism, atât amatori cât şi avansați.

Prin înscrierea la Cycling Race Slobozia 2022, participanții sunt obligați să respecte regulamentul oficial al competiției. Astfel, vârsta minimă pentru înscriere este șase ani. Înscrierea minorului se va face pe baza de acord parental, toată responsabilitatea participării acestuia în cursă revenind părintelui/ tutorelui legal. Copiii cu vârste cuprinse între șase și 10 ani vor participa doar însoțiți de un părinte sau tutore legal. Adulții vor completa o declarație pe propria răspundere. care îi face direct răspunzători pentru orice eventual accident suferit pe traseu. Participarea este permisă atât cu biciclete de șosea cât și cu biciclete MTB.

Traseele disponibile:

  • Cycling Race 42 km (7 x loop 6 km)
  • Cycling Race 12 km (2 x loop 6 km)
  • Cycling Race 6 km (1 x loop 6 km)

Cererea de înscriere poate fi descărcată aici: https://municipiulslobozia.ro/anunturi/csm/2022/09/26/cycling-race-slobozia-2022/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*