Serviciul de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei municipiului Fetești, mutat într-un spațiu nou

Serviciul de Taxe și Impozite Fetești, mutat într-un spațiu nou. FOTO Primăria Fetești

Serviciul de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei municipiului Fetești va funcționa începând de luni, 22 noiembrie, într-un spațiu care permite o mai bună relaționare cu publicul.

Potrivit Primăriei Fetești, măsura mutării locației a fost luată pentru a ușura accesul persoanelor la acest serviciu, indiferent dacă dețin sau nu certificat verde.

„Știm cu toții că în urma unei Hotărâri de Guvern (HG 1013/ 22.10.2021) accesul cetățenilor în incinta Primăriei precum și în sediile structurilor subordonate este permis doar în baza certificatului verde care atestă vaccinarea anti-COVID 19, trecerea prin boală sau testarea recentă”, au precizat reprezentanții instituției.

Noua locație se află lângă Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Fetești, din strada Călărași, Nr.595 , Bl. CF3, Scara D, parter.

Serviciul de Taxe și Impozite Fetești, mutat într-un spațiu nou. FOTO Primăria Fetești

Persoanelor care vor să facă plăți către administrația publică locală li se recomandă totuși să folosească, pe cât posibil, instrumentele de plată online: aplicația Avansis Mobile pentru telefoanele cu Android și IOS, dar și platforma ghiseul.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*