Pentru că a încălcat ordinul de restricție de a se apropia de fosta concubină, un prahovean a ajuns în arestul ialomițean

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Prahova a fost reținut în cursul zilei de 6 mai de către polițiști, pentru nerespectarea ordinului de protecție emis de Judecătoria Urziceni, prin care îi era interzis să se apropie de locuința concubinei sale.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au fost sesizați de către o femeie de 61 de ani, cu privire la faptul că fostul concubin, a încălcat prevederile ordinului de protecție, deplasându-se la locuința acesteia fără a avea un motiv întemeiat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele bărbatul de 48 de ani Judecătoria Urziceni a emis la data de 10 aprilie, pe o perioadă de 3 luni, un ordin de protecție, prin care acesta era obligat să nu intre în contact cu persoana vătămată și să nu se apropie de locuința acesteia.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*