Pompierii ialomițeni, locul trei la etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Pompierii ialomițeni, locul trei la etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență. FOTO ISU Constanța

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a organizat Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, etapa a III-a zonală.

La start s-au aliniat patru loturi din Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași, cu un total de 40 concurenți. Îndemânarea profesională, spiritul de echipă și aptitudinile sportive ale pompierilor militari au fost verificate pe parcursul probelor specifice: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 metri, Ștafeta 4×100 metri, Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă și Proba individuală cumulată – duel.

Parcurgerea fiecărei probe a presupus multă pricepere, pregătire continuă, concentrare și, bineînțeles, viteză de reacție, atributele necesare asigurării unei intervenții prompte într-o situație de urgență reală.

Competitorii au fost în permanență încurajați de colegi și coechipieri, cei mai antrenați dintre ei reușind să obțină rezultate meritorii.

Astfel, potrivit clasamentului general, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu“ al județului Ialomița. Pe locul II s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța.

Echipa care a urcat pe prima treaptă a podiumului a fost cea a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei“ al județului Călărași.

Diploma pentru fair play a revenit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*