Percheziții la doi bărbați din Fetești, bănuiți că au furat unelte de 20.000 de lei

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Polițiștii din Ialomița au făcut percheziții la doi bărbați bănuiți că au furat unelte de 20.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 22 decembrie, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Fetești.

Perchezițiile au fost efectuate la domiciliile a doi bărbați de 37 și 22 de ani, bănuiți de furtul mai multor unelte din incinta unei societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

De la locuința bărbatului de 37 de ani au fost ridicate bunurile sustrase din incinta societății comerciale, care au fost restituite unității prejudiciate.

Față de bărbatul de 37 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*