Proiectil de artilerie, ridicat de pirotehniștii ISU Ialomița de pe malul Brațului Borcea al Dunării

Proiectil de artilerie, ridicat de pirotehniști de pe malul Brațului Borcea al Dunării. FOTO ISU Ialomița

Pirotehniștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au executat marți, 20 iulie, o misiune de asanare muniție rămasă neexplodată, găsită pe malul Brațului Borcea al Dunării, pe raza localității Vlădeni.

Astfel, potrivit ISU Ialomița, specialiștii inspectoratului au intervenit cu promptitudine cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv, de calibru 100 de milimetri, descoperit de un localnic pe raza comunei Vlădeni.

„Conștientizând pericolul reprezentat de muniția rămasă neexplodată descoperită, localnicul a anunțat de urgență organele abilitate, utilizând numărul de urgență 112, pentru a solicita intervenția echipajului pirotehnic”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pirotehniștii inspectoratului au ridicat elementul de muniție rămasă neexplodată, pe care l-au depozitat în vederea distrugerii în condiții de siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*