O persoană neidentificată a fost accidentată mortal pe DN 2A în localitatea Căzănești

Polițiștii au intervenit la accident. FOTO ILnews.ro

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit în cursul zilei de 3 februarie la un accident de circulație produs pe DN 2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 46 de ani, din comuna Balaciu, conducea un autoturism pe raza rașului Căzănești, din direcția Slobozia către Urziceni, a lovit un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița. Identitatea acestuia nu a putut fi stabilită, în continuare la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița se efectează activități de identificare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă, acesta fiind ulterior condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

1 Comment

  1. Cum i se pune în cârcă la șofer.
    Pietonul era beat. Cu o ora înainte am trecut prin zona și se anunță pe stație ca e un pieton la munteni buzau pe sosea beat. Peste o ora, a fost călcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*