O persoană neidentificată a fost accidentată mortal pe DN 2A în localitatea Căzănești

Cadavrul unui bărbat, recuperat din brațul Borcea al Dunării în zona localității Bordușani. FOTO ILnews.ro

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit în cursul zilei de 3 februarie la un accident de circulație produs pe DN 2A, în localitatea Căzănești, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 46 de ani, din comuna Balaciu, conducea un autoturism pe raza rașului Căzănești, din direcția Slobozia către Urziceni, a lovit un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița. Identitatea acestuia nu a putut fi stabilită, în continuare la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița se efectează activități de identificare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă, acesta fiind ulterior condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

1 Comment

  1. Cum i se pune în cârcă la șofer.
    Pietonul era beat. Cu o ora înainte am trecut prin zona și se anunță pe stație ca e un pieton la munteni buzau pe sosea beat. Peste o ora, a fost călcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*