Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 42 de ani

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați în data de 21 septembrie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 40 de ani, din localitatea Slobozia, ar fi fost agresată fizic de soțul său, un tânăr de 42 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței pe soția sa, în timp ce se aflau la locuinţa comună din municipiul Slobozia.

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, neavând voie să se apropie la o distanță de minim 100 de metri de față de soția sa, locuința comună precum și locul de muncă al acesteia, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*