Circulația a fost reluată pe Autostrada București – Constanța

Iarna pe Autostrada A2. FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că luni, 27.11.2023, începând cu ora 07:00, s-a deschis circulația în totalitate pe autostrada București – Constanța, A2.

Circulația pe autostradă a fost închisă din cauza fenomenelor meteorologice extreme care puneau în pericol viața participanților la trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*