FOTO VIDEO Intervenții ale pompierilor ialomițeni la peste 100 de locuințe și gospodării afectate de ploile torențiale

Peste 100 de locuințe și gospodării, afectate de ploile torențiale. FOTO ISU Ialomița
Peste 100 de locuințe și gospodării, afectate de ploile torențiale. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari ialomițeni au acționat, de luni aseară și pe tot parcursul nopții, pentru evacuarea apei provenite de la ploile torențiale căzute în cursul zilei din șapte instituții publice, un operator economic, peste 32 de locuințe și 70 de curți, cu 13 utilaje și autospeciale și un efectiv de peste 30 de cadre.

Potrivit ISU Ialomița, pompierii militari au intervenit la Palatul Copiilor Slobozia, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomița, Centrul Cultural Ionel Perlea, Supermarketul Lidl Slobozia, Camera de Comerț, ANAF Ialomița, CEC BANK Slobozia și Spitalul Județean de Urgență Slobozia, în cartierul Bora – strada Păpădiei, pe străzile Cărămidari, Ianache, Viitor, Viilor, Nicolae Bălcescu, Independenței, Plevnei, Horia, Prelungirea Rahovei, Teilor și 1877.

De asemenea, s-a intervenit în municipiul Slobozia pentru degajarea unui autoturism de pe carosabil, care bloca fluidizarea traficului, ca urmare a afectării motorului în urma nivelului ridicat al apei, datorat precipitațiilor abundente căzute, precum și pentru degajarea a doi copaci căzuți.

 

„Intervenția este în desfășurare și la această oră. În acest moment, pompierii de la Detașamentul Slobozia se află în teren în misiuni de evacuare a apei din gospodării pe strada 1877 și la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. În continuare vom rămâne mobilizați până la normalizarea situației și înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. Totodată, sunt menținute în stare de operativitate toate categoriile de mijloace și echipamente pentru asigurarea în cel mai scurt timp a acțiunilor de răspuns”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*