Anchetă a polițiștilor ialomițeni după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe apele brațului Borcea

Cadavrul unui bărbat, recuperat din brațul Borcea al Dunării în zona localității Bordușani. FOTO ILnews.ro

Polițiștii din Ialomița au deschis o anchetă după ce, duminică dimineață, cadavrul unui bărbat a fost recuperat din brațul Borcea al Dunării, în zona localității Bordușani.

„Astăzi (duminică – n.r.), în jurul orei 10.00, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Stației de Pompieri Fetești a intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuperarea unui cadavru care plutea pe apă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Trupul bărbatului a fost scos la mal în jurul orei 11.00 și predat polițiștilor de la Transporturi, care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care acesta și-a pierdut viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*