Peste 20 de filtre rutiere au fost organizate în Țăndărei și Slobozia

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au organizat, în localitățile Țăndărei și Slobozia acțiuni preventiv-reactive, cu efective mărite, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere și creșterea vizibilităților forțelor de aplicare a legii.

În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 21 de filtre rutiere.

Pe parcursul derulării activităților, polițiștii au legitimat 168 de persoane, au verificat 382 de autoturisme și au efectuat testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 39.705 lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, protecția animalelor, siguranță școlară și efectivele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*