Doi copii și un adult au fost răniți într-un accident rutier petrecut pe DJ 302, în județul Ialomița

Doi copii și un adult au fost răniți într-un accident rutier petrecut pe DJ 302. FOTO IPJ Ialomița

Doi copii, de 7 și 13 ani, precum și un tânăr de 21 de ani, au ajuns la spital în seara zilei de luni, 20 decembrie, în urma unui accident de circulație petrecut în jurul orei 21.30, pe DJ 302.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Roșiori, conducea un autoturism pe DJ 302, ar fi părăsit partea carosabilă răsturnându-se pe câmp.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din dreapta,  în vârstă de 21 de ani, și a altor doi copii, de 7 și 13 ani. Victimele au fost transportate la unități medicale din Urziceni și București.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*