Accident rutier cu cinci victime, produs pe Autostrada A2, în stația de taxare de la Fetești

Accident rutier cu cinci victime, produs pe Autostrada A2, la stația de taxare. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița au fost solicitați să intervină sâmbătă, 8 ianuarie, la un accident rutier produs pe Autostrada A2, la stația de taxare, în care au fost implicate două autoturisme. Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime conștiente din care una încarcerată.

Potrivit ISU Ialomița, la locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Fetești.

„Echipajul de descarcerare a extras victima rămasă blocată și, ulterior, toate cele cinci victime au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale. Echipajele SAJ au preluat și transportat două victime la Spitalul Municipal Fetești, iar celelalte trei victime au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*