VIDEO Noua grădiniță din cartierul Dudești, din Fetești, va fi gata în cel mult două luni

Noua grădiniță din cartierul Dudești va fi gata în cel mult două luni

Lucrările de construcție la noua grădiniță din cartierul Dudești al municipiului Fetești se vor încheia în cel mult două luni.

Potrivit Primăriei Fetești, următoarea etapă va fi achiziția și instalarea centralei termice precum și dotarea cu mobilier a sălilor de clasă, după care atât cadrele didactice cât și copiii vor beneficia de condiții moderne de studiu. Până acum ei au fost nevoiți să își desfășoară activitatea într-o locuință veche cu două camere, închiriată de la fostul IAS Fetești.

Noua grădiniță, care face parte din cadrul școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul”, are cinci săli de clasă, fiecare cu grup sanitar propriu.

Construcția este finanțată printr-un proiect european implementat de Ministerul Educației, în valoare de peste 2.505.554 lei, achiziția centralei termice și a mobilierului urmând să fie asigurată de către administrația publică locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*