Șoferi depistați pe raza municipiului Slobozia în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Șoferi depistați în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. FOTO IPJ Ialomița

Trei ialomițeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși la volan, în ultimele 24 de ore, în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, miercuri, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slobozia au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 40 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, sub influența alcoolului. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, ce a înregistrat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara trecută, în jurul orei 23.30, tot pe raza municipiului Slobozia, polițiștii au identificat un alt bărbat în timp ce conducea pe bulevardul Matei Basarab, fiind sub influența alcoolului. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager întrucât emana halena alcoolică, valoarea înregistrată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer a fost depistat în flagrant în municipiul Slobozia, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.30, conducând un autoturism sub influența alcoolului, fapt dovedit de rezultatul etilotestului, ce a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei șoferi au fost conduși de polițiști la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge. De asemenea, acestora le-au fost reținute permisele de conducere, pe numele lor polițiștii întocmind dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*