Mesaj RO ALERT pentru cetățenii din Slobozia, în urma creșterii incidenței cazurilor de coronavirus

ISU Ialomița a transmis un mesaj prin RO ALERT pentru cetățenii din Slobozia ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

„Atenție! În localitatea dumneavoastră nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura. Păstrați distanța și evitați aglomerațiile. Totodată, respectați măsurile actuale de prevenire a răspândirii îmbolnăvirilor la nivelul localității dvs. Încurajați-i și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile!”, se precizează în mesajul ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*