Persoanele cu venituri mici din Fetești ar putea fi sprijinite să își branșeze gospodăriile la apă și canalizare

Primăria Municipiului Fetești  a anunțat joi, 27 octombrie, că persoanele cu venituri mici din Fetești, care locuiesc în zone unde există rețea de apă și rețea de canalizare, ar putea fi sprijinite să își branșeze gospodăriile la aceste utilități.

În acest sens, operatorul regional de apă-canal în acord cu administrațiile publice locale va depune, la începutul lunii noiembrie, un proiect în vederea obținerii de finanțări europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta C1- Managementul apei, investiția 3 – Sprijinirea conectării populației cu venituri mici la rețelele de alimentare cu apă și canalizare existente.

Sprijinul se acordă persoanelor singure cu venituri reduse și familiilor care au media veniturilor bănești nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat la plată pe membru de familie, care nu sunt racordate la rețeaua de apă-canalizare existentă, cu proprietate negrevată de sarcini.

Beneficiarii care sunt de acord să facă parte din acest program sunt rugați ca până pe data de 31 octombrie să depună documentele din care să rezulte că au venituri mici, la Biroul Relații cu Publicul din incinta Primăriei municipiului Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*