Primul caz de coronavirus, în județul Ialomița: o femeie de 28 ani care se afla în carantină de 2 zile

Pacient infectat cu coronavirus, transportat cu izoleta. FOTO Cătălin Schipor
Pacient infectat cu coronavirus, transportat cu izoleta. FOTO Cătălin Schipor

Județul Ialomița nu a scăpat de valul coronavirusului. Până pe 15 martie, Ialomița se putea lăuda că nu are niciun caz confirmat de pacient infectat cu COVID-19. Iată că vestea nedorită a venit duminică seara.

Autoritățile locale au confirmat că primul caz din județul Ialomița este cel al unei femei de 28 ani.

Pacienta se afla în carantină de pe data de 13 martie. Rezultatul analizelor a sosit însă abia pe 15 martie, seara. Medicii au decis să o transfere la Insitutul Matei Balș din capitală

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*