Numărul elevilor confirmați cu coronavirus în ultimele două săptămâni în județul Ialomița a ajuns la 23

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. FOTO IȘJ Ialomița

Inspectoratul Școlar al Județului Ialomița a anunțat că, în ultimele două săptămâni, 23 de elevi și nouă angajați în unități de învățământ din județ au fost confirmați cu COVID-19.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, la data de 19 martie, situația epidemiologică la nivelul unităților de învățământ din județul Ialomița se prezenta astfel:

Dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ se prezintă astfel:

  1. Număr de unități școlare aflate în scenariul verde: 57 (10.016 preșcolari și elevi prezenți fizic la școală);
  2. Număr de unități școlare aflate în scenariul galben: 50 (6.714 preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri și 4.315 preșcolari și elevi care participă la cursuri online);
  3. Număr de unități școlare aflate în scenariul roșu: 35 (5.968 de preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri, 8.181 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online și 776 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online din cauza carantinei zonale instituite la nivelul localității).

Cinci unități de învățământ – Școala Gimnazială Ciochina, GPN Bordușelu, GPN Orezu, Școala Gimnaziala Grindu, Școala Gimnazială „Maica Domnului” Roșiori, se află în scenariul roșu, pentru 14 zile, din cauza carantinei instituite la nivelul localităților.

Situația epidemiologică în școlile din județ se prezintă astfel:

  1. Număr clase cu activitate suspendată la data de 19 martie: 27
  2. Număr elevi confirmați în perioada 8 – 19 martie: 23
  3. Număr angajați confirmați în perioada 8 – 19 martie: 9

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița anunță că monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*