Acțiune a polițiștilor ialomițeni, cu efective mărite, în Fetești

Polițiștii au verificat actele tuturor persoanelor. FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat miercuri, 10 noiembrie, pe raza municipiului Fetești, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, reducerea riscului rutier, precum și prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au fost constatate în flagrant 3 infracțiuni cu privire la săvârșirea faptelor de furt și racordarea clandestină la rețeaua de energie electrică și aplicate peste 100 de contravenții.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 10 noiembrie, în intervalul orar  08.00 – 12.00, 49 de polițiști ialomițeni, cu sprijinul a 22 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Fetești, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 238 de persoane și controlate 91 de autovehicule, precum și 30 de societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 103 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 95.000 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere și de conviețuire socială.

În cadrul acțiunii au fost constatate în flagrant și trei infracțiuni cu privire la săvârșirea faptelor de furt și racordarea clandestină la rețeaua de energie electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*