Patru tineri din Urziceni, reținuți de polițiști pentru lovire sau alte violențe, furt calificat și tentativă de furt

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut miercuri, 16 februarie, patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă de furt și lovirea sau alte violențe.

Potrivit IPJ Ialomița, în perioada noiembrie 2021 – februarie 2022, cei patru ar fi comis mai multe furturi din locuințe și din societăți comerciale din Urziceni.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de miercuri s-a continuat urmărirea penală, față de un bărbat, de 24 de ani, cercetat pentru comiterea a nouă infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt și o infracțiune de lovire sau alte violențe, precum și față de doi bărbați, de 22 și 24 de ani, cercetați pentru comiterea a 7 infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt, dar și față de un minor, de 14 ani, bănuit de săvârșirea a 14 infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt.

Față de cele patru persoane a fost dispusă măsura reținerii, în cursul zilei de joi, 17 februarie, fiind prezentați magistraților cu propunerea măsurii de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*