Participă ca expozant la INDAGRA2022 – cel mai important eveniment agricol din România

#INDAGRA2022 – cel mai important eveniment agricol din România

Pentru că deciziile inspirate se iau vara, iar roadele se culeg toamna, te invităm să te înscrii ca expozant la INDAGRA2022. Cel mai important eveniment agricol din România se desfășoară în perioada 26 – 30 octombrie, la ROMEXPO.

Dacă vrei să îți lansezi produsele revoluționare, să întâlnești noi parteneri de afaceri și să dai curs dialogului de business, te așteptăm ca expozant la INDAGRA2022. ROMEXPO îți pune la dispoziție un cadru profesionist în care să îți prezinți oferta de echipamente și tehnologii, precum și noutățile sau promoțiile generoase.

Participarea la evenimentele de nișă rămâne una dintre cele mai importante strategii de creștere a vânzărilor și de menținere în preferințele clienților, de aceea nu trebuie să ratezi Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

„Pregătim cel mai mare eveniment de networking agricol din România prin intermediul căruia dorim să încurajăm antreprenorii să interacționeze, să pună bazele unor relații de business și chiar a unor parteneriate care pot stimula dezvoltarea afacerii pe care o dețin. Cu acest prilej, companiile expozante au ocazia să descopere cele mai bune practici de afaceri din industrie și să identifice perspectivele agricole în contextul actual. INDAGRA2022 promovează producția sustenabilă a culturilor și prezintă cele mai noi tehnologii apărute în acest domeniu. Ne bucurăm că există un interes foarte mare pentru participarea la târg și că INDAGRA este un real reper pentru producătorii și distribuitorii din domeniu, de aceea îi îndemnăm pe cei care încă nu s-au decis, să ne contacteze, pentru că avem un pachet complex de servicii și soluții creative, astfel încât să le asigurăm o participare de succes”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Vrei mai multe informații despre condițiile de participare sau vrei să știi detalii despre cum ne propunem să organizăm evenimentul? Reprezentanții ROMEXPO au răspunsuri la toate întrebările tale. Nu ezita să îi contactezi pe indagra@romexpo.ro. Detalii suplimentare despre eveniment pe www.indagra.ro.

PROGRAM DE VIZITARE

  • 26 – 29.10.2022, în intervalul 09:00 – 18:00
  • 30.10.2022, în intervalul 09:00-16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*