Mircea Baniciu și alți mari artiști urcă pe scena “Baricada FOLK” de la Casa Municipală de Cultură Slobozia

Afișul concertului Baricada Folk de la Slobozia
Afișul concertului Baricada Folk de la Slobozia

Începutul de an aduce muzica bună la Slobozia. Pe 25 ianuarie este programat evenimentul Baricada FOLK la Slobozia. Sun & Sand Events aduce la Casa Municipală de Cultură un regal de cântec și poezie.

Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Nicolae Zotta, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu) și Ovidiu Mihăilescu sunt pe afișul evenimentului.

Acest turneu reprezintă cel mai important eveniment al începutului de an. Artiștii vor ajunge la Iași, Galați, Constanța, București, Slobozia, Târgoviște, Brașov, Sibiu și vor încheia concertele pe 1 februarie la Cluj Napoca.

Biletele sunt disponibile în rețelele AmBilet.ro, BLT.ro sau la Casa Municipală de Cultură Slobozia de pe Bulevardul Unirii, nr. 6.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*